Posa el teu negoci en pilot automàtic amb Asana

Asana és un gestor d'organitzacions, equips, projectes i tasques que permet treballar de manera eficient i ordenada. Si t'estàs plantejant gestionar la teva feina o el teu equip amb un gestor de projectes la meva recomanació és que facis servir Asana.

El resultat serà que perdràs menys temps organitzant la feina i gestionant el teu temps i et podràs dedicar a fer créixer el teu negoci de manera eficient.

Vols que t'ajudi a configurar de manera òptima el teu entorn de treball amb Asana? 

En què et puc ajudar:

Si ets usuari d'Asana o si et planteges ser-ho et puc ajudar en:

  1. Organitzar l'estructura de la teva organització, equip i projectes: Amb Asana podràs tenir ordenat i organitzat el teu equip i els teus projectes i veuràs com desapareixen les preocupacions per no saber on tens la informació de la teva feina
  2. Centralitzar la informació del teu negoci: Podràs tenir un únic punt que concentra tot allò que és rellevant per la teva feina. Informació de projectes, arxius, calendaris d'entregues, gestió de processos. 
  3. Formació del teu equip: Unifica criteris a l'hora de gestionar els processos amb la gent que treballes. Asana serà la teva autèntica oficina amb tota la informació ordenada i classificada per ser utilitzada de manera òptima

Qui sóc

Em dic David Jané i sóc usuari d'Asana des de 2011. Asana és l'eina que faig servir amb el meu equip a Volcànic Internet per organitzar més de 250 projectes de desenvolupament de software i per gestionar més de 25 persones de manera eficient, remota i optimitzant el temps de totes les persones.

Com a Asana Certified Pro ajudo a empreses a implantar Asana en el seu dia a dia amb l'objectiu de fer-los guanyar temps per enfocar-se al creixement del seu negoci.

 

Com treballarem:

Pas a pas seguirem aquest procés 3D per ajudar-te a gestionar millor el teu dia a dia:

  1. Diagnosi - Anàlisi de l'escenari actual, colls d'ampolla, forats negres on es perd el temps, ineficiències, objectius de futur
  2. Disseny - Estructurarem com a ha de ser la nova eina que et permeti gestionar la teva organització, els projectes, els equips i el teu dia a dia.
  3. Desplegament - Mica en mica i de manera suau desplegarem la solució dissenyada per començar a gestionar la teva organització de manera òptima. Aquesta fase inclou la formació del teu equip per poder gestionar el seu dia a dia millorant la seva productivitat i guanyant focus en els objectius reals de la organització.

Vols saber-ne més? 

Compra aquest eBook sobre Asana fet en col·laboració amb en Bastien Siebman en el que descobriràs millor el potencial d'aquesta eina de gestió tant si la vols fer servir de manera individual com si la vols utilitzar a la teva organització. 

Compra l'ebook

Envia'm un missatge

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
crossarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram