Pren el control de les teves comunicacions amb Slack

Slack és un programa de missatgeria basat en comunicacions directes entre usuaris (ú a ú o en grup) i en canals. Amb Slack treballaràs més efectivament connectant-lo opcionalment amb la resta de eines que utilitzes en el teu dia a dia.

Si creus que el sistema de comunicació que utilitzes amb els teus companys, clients o col·laboradors no és eficient (massa aplicacions, massa soroll) et recomano que et plantegis utilitzar Slack i veuràs com totes les converses s'organitzen de manera lògica i estructurada.

Vols que t'ajudi a configurar de manera òptima el teu entorn de treball amb Slack? 

En què et puc ajudar:

Si ets usuari d'Slack o si et planteges ser-ho et puc ajudar en:

  1. Organitzar el teu espai de treball: Amb Slack podràs organitzar eficientment les teves comunicacions i crear els contexts adequats per cada conversa.
  2. Configurar integracions: Un dels avantatges d'Slack és que interactua amb les eines més populars de productivitat, gestió de projectes i comunicacions. Aprofita aquests avantatges amb la configuració ideal del teu espai de treball Slack. 
  3. Formació del teu equip: Unifica criteris a l'hora de gestionar les comunicacions al teu equip. Elimina soroll, guanya productivitat i ordena les converses per eliminar pèrdues de temps i ineficiències.
Slack Certified Admin

Qui sóc

Em dic David Jané i sóc usuari d'Slack des de 2014 quan vaig començar a optimitzar les comunicacions amb el meu equip a Volcànic Internet per fer-les més productives i ordenades i no dispersar informació valuosa en massa eines i espais.

Com a Slack Certified Admin ajudo a les organitzacions a diagnosticar, dissenyar i desplegar el seu espai Slack de la manera òptima per fer que la comunicació impulsi la productivitat i no pas al contrari.

 

Com treballarem:

Pas a pas seguirem aquest procés 3D per ajudar-te a gestionar millor el teu dia a dia:

  1. Diagnosi - Anàlisi de l'escenari actual, colls d'ampolla, forats negres on es perd el temps, ineficiències, objectius de futur
  2. Disseny - Estructurarem com a ha de ser la nova eina que et permeti gestionar les comuncacions a la teva organització i la integració amb les altres eines que fas servir en el teu dia a dia. 
  3. Desplegament - Mica en mica i de manera suau desplegarem la solució dissenyada per començar a gestionar l'espai de treball d'Slack a la teva organització de manera òptima. Aquesta fase inclou la formació del teu equip per poder treure el màxim rendiment a Slack.

Envia'm un missatge

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
crossarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram